Partners

Northwave (Intelligent Security Operations) is een snelgroeiend en zeer succesvol bedrijf, dat zich kenmerkt door een intelligente en integrale aanpak van de digitale beveiliging van grote bedrijven en instanties. Al sinds 2013 is Northwave als hoofdsponsor verbonden aan Asopos de Vliet en heeft het veel bijgedragen aan de vereniging. Door middel van de sterke, vertrouwde samenwerking tussen Northwave en Asopos de Vliet, draagt het bedrijf al jaren bij aan een succesvolle Lente Open Week voor Asopos.

New York Pizza Leiden staat voor het bezorgen van versbereide, warme pizza’s, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden. Asopos de Vliet werkt hierom al jaren samen met New York Pizza Leiden, en ook in de Lente Open Week zal er een avond de mogelijkheid zijn om een lekkere pizza mee te eten!

Naast Northwave en New York Pizza Leiden werkt Asopos de Vliet samen met tientallen andere partners die hard roeien en het verenigingsleven op Asopos de Vliet mogelijk maken!

Scroll naar boven