Partners

Northwave (Intelligent Security Operations) is een snelgroeiend en zeer succesvol bedrijf, dat zich kenmerkt door een intelligente en integrale aanpak van de digitale beveiliging van grote bedrijven en instanties. Al sinds 2013 is Northwave als hoofdsponsor verbonden aan Asopos de Vliet en heeft het veel bijgedragen aan de vereniging. Door middel van de sterke, vertrouwde samenwerking tussen Northwave en Asopos de Vliet, draagt het bedrijf al jaren bij aan een succesvolle EL CID week voor Asopos.

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) doet in hun onderzoekscentrum op het Bio Science Park in Leiden onderzoek naar de werking van geneesmiddelen bij mensen. Elk jaar weer gaan een aantal van onze leden aan de slag bij het CHDR als proefpersoon of recruiter. Het CHDR is een vaste partner van verschillende evenementen van onze roeivereniging. Op de roeiwedstrijden van Asopos zijn ze met een stand terug te vinden, en ook tijdens de EL CID week dragen ze bij met de befaamde CHDR-goodies en VR-tour.

Naast Northwave en CHDR werkt Asopos de Vliet samen met tientallen andere partners die hard roeien en het verenigingsleven op Asopos de Vliet mogelijk maken!

Scroll naar top