Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
 

Inschrijven

Naast het inschrijven tijdens de EL CID-week op het Arsenaalplein, kan je je ook online inschrijven!

 

SCHRIJF JE IN!

 

Je kan je inschrijven vanaf maandagochtend 13 tot vrijdagavond 17 augustus!

Wil je je nu al inschrijven? Mail dan naar [email protected].

 

EL CID-programma

Kom tijdens de EL CID naar het Arsenaalplein om Asopos te ontdekken! Maak je eerste roeihalen, leer alles over Asopos en doe mee met de gaafste activiteiten. Elke dag van de EL CID zijn wij door heel Leiden te vinden om je in te schrijven en van alle informatie te voorzien. Bekijk hier ons programma. 

Wil je ook nog in een Asopos huis blijven slapen tijdens de EL CID? Geef je hier op of mail naar [email protected]!

 

Waar zijn we te vinden?

Tijdens de EL CID is Asopos te vinden op het Arsenaalplein. Op dit plein kan de hele week worden geroeid en worden zowel overdag als 's avonds allerlei activiteiten georganiseerd. Het plein ligt naast het Lipsius, tegenover de Universiteits Bibliotheek. Het is zowel vanaf het Noordeinde als het Rapenburg binnen twee minuten te lopen. Klik hier voor een kaartje met daarop de route.

 

Asopos de Vliet

Hard roeien en een verrijking voor je studententijd; dat is waar Asopos de Vliet al meer dan vijftig jaar voor staat. Roeier worden in de Holland Acht? Als eerstejaars het nationale klassement winnen? Of toch recreatiever sporten? Bij ons is het allemaal mogelijk! Lees hier wat Asopos jou te bieden heeft!

 

Introductieperiode

Als eerstejaars bij Asopos de Vliet doorloop je een introductieperiode van zes weken. Tijdens deze periode leer je de vereniging van alle kanten kennen. De periode begint met een kampweek, waarna er weken volgen vol borrels en activiteiten. Na deze introductieperiode ken je zowel alle eerstejaars als de vereniging en ben je officieel lid van Asopos de Vliet.

Waar zijn we te vinden?

Tijdens de EL CID is Asopos te vinden op het Arsenaalplein. Op dit plein kan er de hele week geroeid worden en worden er zowel 's avonds als overdag activiteiten georganiseerd. Het plein ligt naast het Lipsius Universiteitsgebouw en tegenover de Universiteits Bibliotheek. Het is zowel vanaf het Noordeinde als het Rapenburg binnen twee minuten te voet te bereiken. 

 

LET OP: Het Watersportfeest en de nieuwe-ledenborrel worden georganiseerd in onze eigen sociëteit, net buiten Leiden. Zie hetwatersportfeest.nl voor meer informatie over dit feest en de exacte route!

 

Zie hier een kaartje met daarop de route naar het Arsenaalplein:

 

 

 
 

Telefoon:

071 - 58 92 897

06 - 11 58 67 56

 

Bezoekadres tijdens EL CID:

Arsenaalplein 1
2311 CT

Leiden

 

Bezoekadres sociëteit Asopos de Vliet:

Zijlstroom 137

2353 NN

Leiderdorp