Introductieperiode

De introductieperiode begint met de het introductiekamp van 21 augustus t/m 25 augustus. In deze week zal je als eerstejaars kennismaken met de vereniging, het roeien en natuurlijk met je jaargenoten. Door middel van verschillende, vaak sportieve activiteiten, feestjes en borrels zal je hier al de basis gaan leggen voor de rest van jouw tijd op Asopos. Ook zal je in deze week je eerste roeitraining gaan varen!
 
In de weken na het introductiekamp zal er zoals gebruikelijk op Asopos elke maandag en donderdag een sociëteitsavond zijn. Je kunt op deze avonden na je training eten op Asopos. Op de donderdagen zullen er daarnaast door de introductiecommissie een leuke en spannend activiteiten worden verzorgd. De afsluiting van de introductieperiode zal plaatsvinden op zaterdag 28 september. Op deze dag zullen de eerstejaars geïnaugureerd worden tot volwaardig Asopos-leden. Deze dag word natuurlijk afgesloten met een goed feest om te vieren dat Asopos er weer een mooie lichting bij heeft!
 
Tijdens de introductieperiode begint ook de Afroeiperiode. De eerste twee maanden leren wij je het roeien aan. Aan de hand van de hoeveelheid trainingen die jij wilt draaien word je ingedeeld in een poule met andere eerstejaars die ongeveer dezelfde voorkeuren hebben. Tijdens deze weken vinden er een aantal keer onderlinge wedstrijdjes plaats, waar jij kan laten zien wat voor stappen je met je afroeiploegje hebt gemaakt. De afroeiperiode eindigt op het de Asopos Najaarswedstrijden in Amsterdam, waar jij met je ploegje Nederlands Afroeikampioen kan worden!