Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
 

Inschrijven

Naast het inschrijven tijdens de EL CID-week op het Arsenaalplein, kan je je ook online inschrijven!

 

SCHRIJF JE IN!

 

Je kan je inschrijven vanaf maandagochtend 13 tot vrijdagavond 17 augustus!

Wil je je nu al inschrijven? Mail dan naar [email protected].

 

EL CID-programma

Kom tijdens de EL CID naar het Arsenaalplein om Asopos te ontdekken! Maak je eerste roeihalen, leer alles over Asopos en doe mee met de gaafste activiteiten. Elke dag van de EL CID zijn wij door heel Leiden te vinden om je in te schrijven en van alle informatie te voorzien. Bekijk hier ons programma. 

Wil je ook nog in een Asopos huis blijven slapen tijdens de EL CID? Geef je hier op of mail naar [email protected]!

 

Waar zijn we te vinden?

Tijdens de EL CID is Asopos te vinden op het Arsenaalplein. Op dit plein kan de hele week worden geroeid en worden zowel overdag als 's avonds allerlei activiteiten georganiseerd. Het plein ligt naast het Lipsius, tegenover de Universiteits Bibliotheek. Het is zowel vanaf het Noordeinde als het Rapenburg binnen twee minuten te lopen. Klik hier voor een kaartje met daarop de route.

 

Asopos de Vliet

Hard roeien en een verrijking voor je studententijd; dat is waar Asopos de Vliet al meer dan vijftig jaar voor staat. Roeier worden in de Holland Acht? Als eerstejaars het nationale klassement winnen? Of toch recreatiever sporten? Bij ons is het allemaal mogelijk! Lees hier wat Asopos jou te bieden heeft!

 

Introductieperiode

Als eerstejaars bij Asopos de Vliet doorloop je een introductieperiode van zes weken. Tijdens deze periode leer je de vereniging van alle kanten kennen. De periode begint met een kampweek, waarna er weken volgen vol borrels en activiteiten. Na deze introductieperiode ken je zowel alle eerstejaars als de vereniging en ben je officieel lid van Asopos de Vliet.

Introductieperiode

De introductieperiode begint met de het introductiekamp van 22 augustus t/m 26 augustus. In deze week zal je als eerstejaars kennismaken met de vereniging, het roeien en natuurlijk met je jaargenoten. Door middel van verschillende, vaak sportieve activiteiten, feestjes en borrels zal je hier al de basis gaan leggen voor de rest van jouw tijd op Asopos. Ook zal je in deze week je eerste roeitraining gaan varen!
 
In de weken na het introductiekamp zal er zoals gebruikelijk op Asopos elke maandag en donderdag een sociëteitsavond zijn. Je kunt op deze avonden na je training eten op Asopos. Op de donderdagen zullen er daarnaast door de introductiecommissie een leuke en spannend activiteiten worden verzorgd. De afsluiting van de introductieperiode zal plaatsvinden op 29 september. Op deze dag zullen de eerstejaars geïnaugureerd worden tot volwaardig Asopos-leden. Deze dag word natuurlijk afgesloten met een goed feest om te vieren dat Asopos er weer een mooie lichting bij heeft!
 
Tijdens de introductieperiode begint ook de Afroeiperiode. De eerste twee maanden leren wij je het roeien aan. Aan de hand van de hoeveelheid trainingen die jij wilt draaien word je ingedeeld in een poule met andere eerstejaars die ongeveer dezelfde voorkeuren hebben. Tijdens deze weken vinden er een aantal keer onderlinge wedstrijdjes plaats, waar jij kan laten zien wat voor stappen je met je afroeiploegje hebt gemaakt. De afroeiperiode eindigt op het de Asopos Najaarswedstrijden in Amsterdam, waar jij met je ploegje Nederlands Afroeikampioen kan worden!
 
 

Telefoon:

071 - 58 92 897

06 - 11 58 67 56

 

Bezoekadres tijdens EL CID:

Arsenaalplein 1
2311 CT

Leiden

 

Bezoekadres sociëteit Asopos de Vliet:

Zijlstroom 137

2353 NN

Leiderdorp