Inschrijven

General
Vermeld WO of HBO erbij
Banking information
Adress
Adress parents
Overig
meter
kg
Loting

We werken met een lotingssysteem: Iedere dag van de EL CID-week zal er om 20:00 een loting gehouden worden en ontvang je diezelfde avond vóór 23:00 een SMS-bericht van ons of je ingeloot bent. Zit je er de eerste keer niet bij? Geen zorgen, je loot gewoon weer mee de volgende dag! Kun je niet bij de kampweek zijn? Dan heb je helaas minder kans om ingeloot te worden.

Introductieperiode

Asopos de Vliet heeft in de weken na de EL CID-week een eigen kennismakingstijd, die bestaat uit een kampweek gevolgd door vijf weken introductieperiode. Lees hier aanvullende informatie over deze weken, en geef hieronder aan of je bij de kampweek kan zijn. Het kamp begint op woensdag 21 augustus en eindigt op zondag 25 augustus. Als je hier niet bij kunt zijn heb je helaas minder kans om ingeloot te worden.
Elke dag van de EL CID-week wordt er een loting gehouden, en wanneer je ingeloot bent ontvang je een e-mail met daarin extra informatie over de kampweek en de rest van de introductieperiode.

The 11th of september there will be an integrationdinner, enabling you to get to know other members of Asopos. Can you be there?
Cultuurkaart
Speciaal voor studenten in Leiden bestaat de &Cultuurkaart, waarmee je kortingen ontvangt op festivals, culturele evenementen, musea en meer! Hiervoor zullen een aantal gegevens (voor- en achternaam, e-mail adres, geboortedatum, studie) worden verspreid naar Leiden Marketing.
Privacy
Rechten en Plichten

Ondergetekende schrijft zich in als lid van de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet en machtigt de h.t. Quaestor der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet om de kosten samenhangend met het lidmaatschap van de A.L.S.R.V. Asopos de Vliet af te schrijven van zijn/haar rekening.